Koska hyvä synnyttää hyvää.

Toteutuneita unelmia, osa 3 – Taitokortteliin!

Oi, kuinka aika rientää! Hyväntekijän olemus on maaliskuun 2013 alusta muuttunut nyt myös puodiksi. Ja nyt on jo kuukausi takana vanhan puutalon tunnelmaa. Vieressä louskutellaan kangaspuilla ja hyvin erilaisia ihmisiä vaeltelee käytävillä. Selvästi entisöityä puukorttelia näytetään vieraille ja Hyväntekijänkin Puotiin on jo osautunut monenlaisia ihmisiä. Kerrassaan kivaa,  ja luonnollisesti verkkokauppaa eläväisempää :) )

Kyllä – tässä vaiheessa osa 3 toteutuneista unelmista voidaan katsoa toteutuneen. Paljon on työtä tunnettavuuden ja kannattavuuden rakentamisessa, mutta suunta on selvillä ja vauhtikin varmasti oikein hyvä. Itsehän sitä on hankala arvioida. Mutta täytyypä jälleen sanoa, että yksin tästäkään ei olisi jälleen tullut mitään! Ja kun apu on tarpeen, jostain pyyhältää aina paikalle ne kultaiset ja ihanat ihmiset: lattiasta kattoon ulottuvien hyllyjen rakentajat (kiitos Esa ja Jouni), pakkaajat ja muuttomiehet (kiitos Heli, Anne, Päivi, Mustapha, Kaarlo ja Joona), leipurit (kiitos Vieno ) ja kaikki muut avustajat ja erityisesti kaksi uutta sijoittajaosakasta. Nimittäin puodin myötä on pitänyt ottaa iso askel henkilökohtaisestikin siihen suuntaan, että tämä on nyt se ainoa työ ja missio, josta on myös saatava jokapäiväinen leipämme. Ja kuten ehkä arvaatte, ei yhteiskunnallisen yrityksen ideologialla ja hyvin maltillisilla katteilla ole kyse jättileivistä vaan enemmänkin murusista.

Näihin muruihinkin liittyy viikosta toiseen mukavia sattumuksia, miten Aloe-Argan kosteusvoiteen lahjaksi saanut toimittaja alkaa etsimään mistä löytäisi lisää hyväksi havaittua tuotetta ja päättyy verkkosivuja luettuaan tehdä etusivunjutun lehteen yhteiskunnallisesta yrityksestä. Tai kuinka kummallisia koulutuspyyntöjä aiheeseen liittyen keksivätkään koulutussuunnittelijat ja hankeihmiset. Sieltä syntyy niitä kullanarvoisia  muruja! Kyllä – kyllä se tosiaan taitaa olla niin, että hyvä synnyttää hyvää. Vahvaa uskoa se vaatii, mutta kummasti se pitää paikkansa. Kiitos, kiitos, kiitos!

 

 

Jätä vastaus

Vaadittu

Vaadittu, ei julkaista sivustolla

 

Sallitut XHTML-elementit:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback  |  Tilaa vastausten uutissyöte