Koska hyvä synnyttää hyvää.

Kohtaamisia puodin perillä

Hyväntekijä Puodista on tullut mielenkiintoinen kohtaamispaikka! Saamme päivittäin seurata, miten asiakkaat alkavat keskenään jutella. Toki myyjämmekin ovat keskutelualtiiuteen osallisia, mutta kuinka meille eksyykään niin hurmaavia ja tiedostavia ihmisiä!! Huimankopsakaksi äitiynyt maailmanmeno puhututtaa. Myös aloe veran vaikutukset, siitepölytuotteet ja pakuri ovat aiheita, josta olemme saaneet todella arvokasta käyttäjäkokemustietoa. Nuoret vegaanit, hennavärien ystävät ja suitsukkeita etsivät pitkätukkahipit ovat kaikki samassa sovussa!

Puodin yhteydessä toimiva Hyväntekijän Ompelupalvelu tuo sisään myös monenlaista uutta väkeä. Sovituskopissa vilahtaa milloin kaasojen hulmuavat helmat, milloin yllättävän nuorennäköisten wanhojen tyllihameet. Päivän hauskoimmat jutut…”suakkunat” kuten Savossa sanotaan, kuulemme kuitenkin usein ikäihmisiltä, jotka keppiinsä tai rollaattoriin nojaten kertovat tarinoita korjattavaksi tuotavista vaatteista  ja vähän niiden vierestääkin. Silloin meillä loppuvat jonninjoutavat kiireet verkkokaupan ylläpidossa, etsimme puutuolia asiakkaan alle ja uppoamme hetkeksi vanhoihin aikoihin. Muisteloissa vilahtavat usein myö viereisten puutalojen tarinat …miten tuossa aikanaan oli pankki, posti taikka Laulujuhlien toimisto. Arvokkaita kohtaamisia kaikki tyynni – kiitos, että pidätte meidät virkeänä ja hyvissä tarinoissa!

 

 

Jätä vastaus

Vaadittu

Vaadittu, ei julkaista sivustolla

 

Sallitut XHTML-elementit:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback  |  Tilaa vastausten uutissyöte