Hyväntekijä
Hyväntekijä Postimaksut ja muuta usein kysyttyä

Postimaksut

Suomalainen Hyväntekijä Osuuskunta pakkaa tuotteet ekologisesti ns. voimapaperiin ja käyttää pehmusteena painoteollisuuden jäämäpaperia, puhdasta puulastua ja muita helposti lämpöenergiaksi muutettavia materiaaleja. 

Postimaksuja pyritään jatkuvasti neuvottelemaan asiakkaalle mahdollisimman edullisiksi. 

  1. KIRJELÄHETYS  max 3 cm KORUILLE JA KORTEILLE.  Jaetaan postiluukusta sisään, eikä paksuus saa ylittää 3 cm, muut maksimi mitat 35x25 cm. Huomioithan,jotta kirjelähetykseen mahtuvat vain pienesineet kuten kortit, korut, ohueksi taiteltavat vaatteet ja kosmetiikkatuotteet, joiden paino on yhteenä maksimissaan 200 g. Kirjelähetyksen hinta on 3,10 e. Huomioithan, että jos sinulla on ulkopostilaatikko, voi tuote jäätyä pakkasella. jolloin se voi jäätyä. Jos epäilet, että tuote ei ehkä sovi kirjekuoreen (esim. aloe vera geeli tai Unicef-nukke ei sovi), valitse toinen lähetysmuoto.
  2. NOUTOLÄHETYS 7,90 e on usein helpoin ja nopein tapa ja voit noutaa pakettisi lähipostista sinulle sopivana aikana joko postin kautta lähetetyllä Saapumisilmoituksella tai lähetystunnuksella, jonka lähetämme sähköpostiisi. Noutolähetyksen hinta on meillä painosta riippumatta 7,90, joten erityisesti säästät silloin, kun paketille tulee painoa.
  3. OVELLE SOVITTUUN AIKAAN - pikalähetys 11,20 €. Suosittelemme tätä erityisesti isokokoisille ja raskaille paketeille (max 30 kg) , mutta myös pienille paketeille, jotka haluat vaivatta nopeasti käyttöön. Maksimikoko postitoimistoissa käsiteltäville paketille on 180×80×60 cm. Hyväntekijä vastaa lisäkuluista, joita näiden pakettien lähetyksestä voi aiheutua eli esim. yli 120 cm pitkälle tuotteelle esim. harjoissa. HUOMAATHAN, ETTÄ TÄHÄN VAIHTOEHTOON TARVITSEMME PUHELINNUMEROSI, JOTTA POSTISTA VOIDAA SOITTAA JA SOPIA SINULLE SOPIVA TOIMITUSAIKA!!
  4. Jos asiakkaalla on mahdollista hakea ostokset suoraan Hyväntekijän Puodista, joka sijaitsee Joensuun Taitokorttelissa TIILITALOSSA, osoitteessa Koskikatu 1, 80100 Joensuu ja maksaa tuotteet käteisellä tai pankkikortilla noudon yhteydessä, hintoihin ei lisätä toimituskuluja. Tässä tapauksessa valitse tilauksesi lopussa vaihtoehto NOUDAN ITSE MYYMÄLÄSTÄ O e.

Muita usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka nopeasti saan tilaamani tuotteet?

Hyväntekijä® -verkkokauppa myy vain niitä tuotteita, jotka ovat varastossa, joten toimitusajat ovat nopeita! Pakkaaminen ja lähetys tapahtuvat kahden arkipäivän kuluessa tilauspäivästä. Nopeinta on tilata ”OVELLE SOVITTUU AIKAAN” (11,90 €) -vaihtoehdolla, jolloin Posti lupaa toimituksen kotiovelle 2 päivän sisällä lähetyksestä ja soittaa sinulle sopiakseen sopivan toimitusajankohdan. ”Nouto postista sinulle sopivana ajankohtana” sopii useimmille ja on edullinen (7,90 €) myös isoille paketeille. Noutotoimitukseen on hyvä varata 3—7 päivää. Hyödyntämällä lähetystunnusta, pystyt noutamaan paketin postista ennenkuin lähetetään paperista noutoilmoitusta. 

Entä jos haluan palauttaa?

Palauttaminen on helppoa Hyväntekijän asiakaspalautustunnuksella, jolloin voit maksutta jättää palautettavan tuotteen hyvin pakattuna lähimpään Postiin. Tutustu palauttamiseen liittyviin ehtoihin tilaus- ja sopimusehtoihin.

 

 

Hyväntekijä-uutiskirje

Tilaa nyt Hyväntekijän uutiskirje sähköpostiisi!

Saat kätevästi tiedot uusimmista tuotteista ja viimeisimmistä tarjouksista!

Blogissa tapahtuu! Tutustu nyt!

Kohtaamisia puodin perillä

Hyväntekijä Puodista on tullut mielenkiintoinen kohtaamispaikka! Saamme päivittäin seurata, miten asiakkaat alkavat keskenään jutella. Toki... Lue lisää

Kansainvälisesti toimiva puolue nimeltä Tellus

Pari viikkoa sitten osallistuin Rysky Riiheläisen fb-seinällä maailmanpolitiikkaa koskevaan keskusteluun ja totesin, että oikeastaan meidän... Lue lisää

Vastakkainasettelua

Huom! Otsikossa oli alkujaan Algerian- ja Belgium-fontti rintarinnan, joten piti jättää vähän... Lue lisää

Voi Pyhä Kalkuraattori....eli entä jos talouskupla saisikin puhketa?

Joskus se iskee. Epätoivo. Miten ihmeessä olemme saaneet maailman tähän tilaan? Rahasta on tullut kaiken kuningas. Kuningas, jonka viitan... Lue lisää

Toteutuneita unelmia, osa 3 - Taitokortteliin!

Oi, kuinka aika rientää! Hyväntekijän olemus on maaliskuun 2013 alusta muuttunut nyt myös puodiksi. Ja nyt on jo kuukausi takana vanhan puutalon... Lue lisää

Haluatko tuotteesi Hyväntekijä-verkkokauppaan?

Ota yhteyttä jo tänään: info@hyvantekija.fi

Liity Facebook-ryhmään Facebook