Hyväntekijä
Hyväntekijä Postimaksut ja muuta usein kysyttyä

Postimaksut

Suomalainen Hyväntekijä Osuuskunta pakkaa tuotteet ekologisesti ns. voimapaperiin ja käyttää kierrätyspahvia ja esim. kenkälaatikoita lähetyksissään. 

Jos haluat jonkun muun kuin Postin kautta tulevan lähetyksen tai haluat maksaa tuotteen vasta noutaessasi sitä Postista tai Matkahuollosta, se on mahdollista - ota yhteyttä Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen  tai soita 044 977 8833 (arkisin klo 10-17 ja la 10-15)! Muunakin aikana voit yrittää tavoittaa numerosta 040 516 8885.

POSTI ON YHTEISKUMPPANIMME LÄHETYKSISSÄ - ruksi tilauksen loppuvaiheessa sinulle sopivin vaihtoehto näistä:

  1. LITTEÄ PIKKUPAKETTI max 3 cm KORUILLE JA KORTEILLE.  Jaetaan postiluukustasi sisään, siksi PAKSUUS EI SAA YLITTÄÄ 3 cm:ä. Pikkupaketin muut maksimi mitat ovat 35x25 cm. Huomioithan,jotta kirjelähetykseen mahtuvat vain pienesineet kuten kortit, korut, ohueksi taiteltavat vaatteet ja kosmetiikkatuotteet, joiden paino on yhteenä maksimissaan 200 g. Kirjelähetyksen hinta on 4,70 e. Huomioithan, että jos sinulla on ulkopostilaatikko, voi tuote jäätyä pakkasella. jolloin se voi jäätyä. Jos epäilet, että tuote ei ehkä sovi kirjekuoreen (esim. aloe vera geeli tai Unicef-nukke ei sovi), valitse toinen lähetysmuoto.
  2. NOUDAN LÄHETYKSEN LÄHIPOSTISTANI minulle sopivana aikana 6,90 e on usein helpoin ja nopein tapa ja voit noutaa pakettisi lähipostista sinulle sopivana aikana joko postin kautta lähetetyllä Saapumisilmoituksella tai lähetystunnuksella, jonka lähetämme sähköpostiisi. Noutolähetyksen hinta on meillä painosta riippumatta 6,90, joten erityisesti säästät silloin, kun paketille tulee painoa.
  3. NOUDAN LÄHETYKSEN POSTIAUTOMAATISTA 6,90 e. Tämä on helpoin silloin, jos haluat asioida joustavammin, ei jonotusta Postissa ja pitemmät aukioloajat. Saat matkapuhelimeesi koodin luukkuun, jolla saat sen auki. Kirjoita haluamasi postiautomaatin osoite Lisätiedot -kohtaan. Jos unohdat tehdä sen, kysymme tekstiviestillä, mistä haluat ko. päivänä noutaa pakettisi. Näin voit valita noutopaikan kyseisen päivän liikkumisreittien mukaan, myös esim. kesämökkipaikkakunnalta tai työreissusi mukaan.
  4. OVELLE SOVITTUUN AIKAAN - Express-lähetys 9,90 €. Suosittelemme tätä erityisesti isokokoisille ja raskaille paketeille (max 30 kg) , mutta myös pienille paketeille, jotka haluat vaivatta nopeasti käyttöön. Maksimikoko postitoimistoissa käsiteltäville paketille on 180×80×60 cm. Hyväntekijä vastaa lisäkuluista, joita näiden pakettien lähetyksestä voi aiheutua eli esim. yli 120 cm pitkälle tuotteelle esim. harjoissa. HUOMAATHAN, ETTÄ TÄHÄN VAIHTOEHTOON TARVITSEMME PUHELINNUMEROSI, JOTTA POSTISTA VOIDAA SOITTAA JA SOPIA SINULLE SOPIVA TOIMITUSAIKA!!
  5. Jos asiakkaalla on mahdollista hakea ostokset suoraan Hyväntekijän Puodista, joka sijaitsee Joensuun Taitokorttelissa TIILITALOSSA, osoitteessa Koskikatu 1, 80100 Joensuu ja maksaa tuotteet käteisellä tai pankkikortilla noudon yhteydessä, hintoihin ei lisätä toimituskuluja. Tässä tapauksessa valitse tilauksesi lopussa vaihtoehto NOUDAN ITSE MYYMÄLÄSTÄ O e.

Muita usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka nopeasti saan tilaamani tuotteet?

Hyväntekijä® -verkkokauppa myy vain niitä tuotteita, jotka ovat varastossa, joten toimitusajat ovat nopeita! Pakkaaminen ja lähetys tapahtuvat kolmen arkipäivän kuluessa tilauspäivästä. Nopeinta on tilata ”OVELLE SOVITTUU AIKAAN” (9,90 €) -vaihtoehdolla, jolloin Posti lupaa toimituksen kotiovelle 2 päivän sisällä lähetyksestä ja soittaa sinulle sopiakseen sopivan toimitusajankohdan. ”Nouto postista sinulle sopivana ajankohtana” sopii useimmille ja on edullinen (6,90 €) myös isoille paketeille. Noutotoimitukseen on hyvä varata 3—7 päivää. Hyödyntämällä lähetystunnusta, pystyt noutamaan paketin postista ennenkuin lähetetään paperista noutoilmoitusta. 

Entä jos haluan palauttaa?

Palauttaminen on helppoa Hyväntekijän asiakaspalautustunnuksella, jolloin voit maksutta jättää palautettavan tuotteen hyvin pakattuna lähimpään Postiin. Tutustu palauttamiseen liittyviin ehtoihin tilaus- ja sopimusehtoihin.

 Jos annan henkilötietoni, saanko teiltä mainospostia? Myytteko henkilötietoni?

Et tule saamaan meiltä mainospostia, suorakirjeitä tai muutakaan postia. Emme myy henkilötietojasi mihinkään. Olemme sitoutuneet noudattamaan Tietosuojaselosteessa mainittua käytäntöä, 25.4.2018 voimaan tulleen GDPR-säännösten mukaisesti. Yksinkertaistettuna käytämme henkilötietojasi vain tilauksen lähettämiseen. Maksaminen tapahtuu verkkopankkien tietosuojan alla ja lähettäminen Smartship- sopimukseen sisältyvän tietosuojan alla, jossa vastaa Posti Oyj. 

 

Hyväntekijä-uutiskirje

Tilaa nyt Hyväntekijän uutiskirje sähköpostiisi!

Saat kätevästi tiedot uusimmista tuotteista ja viimeisimmistä tarjouksista!

Blogissa tapahtuu! Tutustu nyt!

Kiitämme ja kumarramme!

    Hyväntekijä kiittää ja kumartaa! Nyt on aika kiittää ja katsoa, mitä saimme aikaan: missä onnistuimme ja missä emme.... Lue lisää

9 vuoden aikaansaannoksia

Voisi luulla, jotta nyt Hyväntekijä Puodin lopettamispäätöksen jälkeen olisi epäonnistunut olo. Tietysti välillä onkin – lähinnä siksi,... Lue lisää

Eko-keko

”Jotta mahdolliset lapsenlapset voisivat sanoa, että mummo ainakin jotain yritti!”, näin muistan sanoneeni silloin, kun Hyväntekijä logoa... Lue lisää

Kohtaamisia puodin perillä

Hyväntekijä Puodista on tullut mielenkiintoinen kohtaamispaikka! Saamme päivittäin seurata, miten asiakkaat alkavat keskenään jutella. Toki... Lue lisää

Kansainvälisesti toimiva puolue nimeltä Tellus

Pari viikkoa sitten osallistuin Rysky Riiheläisen fb-seinällä maailmanpolitiikkaa koskevaan keskusteluun ja totesin, että oikeastaan meidän... Lue lisää

Haluatko tuotteesi Hyväntekijä-verkkokauppaan?

Ota yhteyttä jo tänään: info@hyvantekija.fi

Liity Facebook-ryhmään Facebook