Hyväntekijä
Hyväntekijä KOTI Sirviön Patapesinvalikoima
Info: Selaimesi ei salli evästeitä (cookies). Muuta selaimesi asetuksissa, salli evästeet (enable cookies).
100 % :nen luonnontuote, jolle on löydetty käyttöä paitsi patojen ja ruukkujen pesussa, myös kalanperkuussa ja entisöinnin apuvälineenä. Käsin sidottu  Annansilmät-tuote, joka voidaan hävittää polttamalla tai kompostoimalla!

Sirviön Patapesinvalikoima

Valmistaja: MS-Taito

Tuotetunnus: MST400

Hinta:

6,60

MS-Taidon patapesimet ovat kestäviä kasvikuiduista valmistettuja pesimiä, joilla puhdistat kuumankin padan puhtaaksi heti käytön jälkeen! Valikoimassa muutamia erilaisia, joissa hiukan erilainen sidonta ja kuitu. Bassina kestää kuumuutta, mutta arengakuituinen vieläkin paremmin, 150asteeseen saakka. Juuttilangasta sidoslanka ja ripustuslenkki. Kaunis ja kestävä Annansilmät-tuote, jolle luovat ihmiset ovat keksineet monenlaista käyttöä pesimen lisäksi!

Katso myös Järvisen patapesin!

NKL036_pat_pes_bas2

 

Käyttöohje: Pese käytön jälkeen käsin kuumalla vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Ripusta kuivumaan lankalenkistä kuituosa alaspäin.

 

Valmistaja: MS-Taito, Mauno Sirviö

Variaatiot: Taitettu patapesin bassinasta, arengakuituinen yksipäinen kaksoissidoksella, riisinjuuresta kaksi erilaista - taitettu ja kaksipäinen! 

Vinkki: Hyödynnä kodin pienissä ostoksissa käsityöläisten luonnonmateriaaleista valmistamia tuotteita – teet pienellä rahallisella panoksella monta hyvää tekoa luonnolle, suomalaiselle käsityöläisyydelle ja eettiselle kaupankäynnille. Ja mikä parasta - hävität tuotteet polttamalla tai kompostoimalla!

 

Bassinakuitu

Bassina on nokikolareiden perinteisesti suosima materiaali, sillä se on kestävää ja irrottaa hyvin myös hormeihin tiivistyneen noen. Ruskeaa bassina on koillisintialaisen palmyrapalmun lehtikuitu, joka on kestävää ja sitkeää ja soveltuu siksi hyvin myös ekologisiin harjoihin!

 

Riisinjuuri

Riisinjuuri on sitkeä juurikasvi, peräisin Keski-Amerikasta. Parhaimmat laadut tulevat Meksikosta. Valmistetaan viljellyn epicampes marcoura –kasvin juuresta. Sen kauniin keltainen väri on seurausta rikkikäsittelystä, jonka tarkoituksena on myös suojata kuitua tuholaisilta. Riisinjuuripatapesintä on hyvä liottaa vähän aikaa kuumassa suolavedessä ennen käyttöä, jotta harjan/pesimen kuidut eivät katkeilisi. Liotusta ei tarvitse uusia.

 

Arengakuitu

Jalostetaan Arenga Pinnata -palmun (Sugar Palm) lehtisuonista. Palmun kasvupaikka ulottuu itäisestä Etelä-Aasiasta aina Irian Jaylle Itä-Indonesiaan saakka. Väriltään ruskeaa/mustaa, kuidun halkaisija on noin 0,50 mm. Kuitu on erittäin jäykkää ja kestävää. Se kestää myös hyvin merivettä. Kestää kuumuutta 150 asteeseen saakka. Syttymispiste on noin 200 astetta.

 

Patapesin – Bassinakuidusta Bassinakuituinen, taitettu
€6,60
Patapesin - Arengakuidusta Arengakuituinen, kaksoissidoksella
Tilapäisesti loppu
€6,60
Patapesin - Riisinjuuresta Riisinjuuri, kaksipäinen
Tilapäisesti loppu
€6,60

Hyväntekijä-uutiskirje

Tilaa nyt Hyväntekijän uutiskirje sähköpostiisi!

Saat kätevästi tiedot uusimmista tuotteista ja viimeisimmistä tarjouksista!

Blogissa tapahtuu! Tutustu nyt!

Kiitämme ja kumarramme!

    Hyväntekijä kiittää ja kumartaa! Nyt on aika kiittää ja katsoa, mitä saimme aikaan: missä onnistuimme ja missä emme.... Lue lisää

9 vuoden aikaansaannoksia

Voisi luulla, jotta nyt Hyväntekijä Puodin lopettamispäätöksen jälkeen olisi epäonnistunut olo. Tietysti välillä onkin – lähinnä siksi,... Lue lisää

Eko-keko

”Jotta mahdolliset lapsenlapset voisivat sanoa, että mummo ainakin jotain yritti!”, näin muistan sanoneeni silloin, kun Hyväntekijä logoa... Lue lisää

Kohtaamisia puodin perillä

Hyväntekijä Puodista on tullut mielenkiintoinen kohtaamispaikka! Saamme päivittäin seurata, miten asiakkaat alkavat keskenään jutella. Toki... Lue lisää

Kansainvälisesti toimiva puolue nimeltä Tellus

Pari viikkoa sitten osallistuin Rysky Riiheläisen fb-seinällä maailmanpolitiikkaa koskevaan keskusteluun ja totesin, että oikeastaan meidän... Lue lisää

Haluatko tuotteesi Hyväntekijä-verkkokauppaan?

Ota yhteyttä jo tänään: info@hyvantekija.fi

Liity Facebook-ryhmään Facebook